Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vilken trött statsminister…

Kollade dryga fyra timmar på årets första partiledardebatt i Sveriges Riksdag och Björn Söder (SD) hade hoppat in som ersättare för pappaledige Jimmie Åkesson och gjorde det lysande! Håller med honom helt i ett av inläggen att statsminister Fredrik Reinfeldt  (M) uppenbarligen är helt ur balans och trött så det är nog han som skulle vara i behov av en längre ledighet för att komma ut på banan igen inför valet.

I övrigt inga nyheter men Mikael Damberg (S) var hyfsat bra i sitt anförande och även i några repliker. Åsa Romson (MP) var en total katastrof med sitt uttalande om “10000 tyska bögar” som anspelar på klippet nedanför, men vad det har att göra med Sveriges försvarspolitik som just då diskuterades förstår jag inte?

Jonas Sjöstedt (V) är alltid lika tröttsam att lyssna på när han upprepar sitt mantra “storbankerna” gång på gång på gång på gång i alla debatter. Göran Hägglund (KD) har det svårt eftersom han alltid är sist ut både med anförande och i alla repliker och idag orkade inte ens någon annan ta replik på hans anförande.

Annie Lööf (C) verkar leva på en annan planet och Jan Björklund (FP) var ovanligt slätstruken.

Sen otroligt dåligt av “oberoende” SVT och Mats Knutson att i sin sammanfattning ta upp alla som var med i debatten utom Björn Söder. Sverige är helt klart “den sista Sovjetstaten” med sin statliga mediacensur!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>