Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mycket bra Richard!

Karlskronaprofilen och riksdagsmannen Richard Jomshof från Sverigedemokraterna skötte sig mycket bra när han var inbjuden till Jenny Strömstedt. Trots tre SD-hatare i soffan plus programledaren var det Richard som avgick med en storseger. Mycket bra och lugnt agerat trots alla helt absurda påhopp!

Sen vet jag inte vad det var för personer som var inbjudna, jag hade inte hört talas om någon av dem tidigare. “Komikern” Özz var ungefär lika pinsam som “artisten Carlito” i en tidigare liknande tillställning med Björn Söder och som bara satt och flinade när hans floskler tagit slut.

Den enda i panelen förutom Richard jag kände till var bloggerskan Paulina “Paow” Danielsson som tidigare uttryckt sympatier för Sverigedemokraterna och fått mycket stöd för detta, men som nu backade delvis. Paulina är tydligen med i någon såpa i en TV-kanal, så det gäller väl att hålla sig politiskt korrekt?

2 comments to Mycket bra Richard!

  • rksmrgs

    Då kan jag berätta för dig att den totalrabiata kvinnan bredvid JS var Martina Montelius, dotter till Kristina Lugn, vilket förklarar den glosögt förvirrade framtoningen. Hon har haft ett långvarigt samarbete med Torsten Flinck, vilket torde förklara resten.

    Den stackars snurriga iranskan vet jag ingenting om.

    • Karlskronabloggen

      Nej, det är obegripligt hur SVT kan hitta så många stopskott till sina “debatter”. Förra gången i Agenda med Björn Söder var det ännu värre och t o m Kristdemokraternas Marcus Birro reagerade med tre inlägg på Twitter och skrev att det var en katastrof, bl a med “artisten” Carlito som bara satt och flinade. Värsta jag sett hittills var dock den fullständigt hysteriska tandläkaren Margret i SVT Debatt och hennes vrålande att “det handlar om baaaarn”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>