Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kloka danska föräldrar

Föräldrars oro stoppar MalmöresaSydsvenskan rapporterar om att föräldrar till barn i Odense i Danmark stoppat en skolresa för sina barn till Malmö, p g a att föräldrarna anser staden alltför farlig att vistas i.

Det tycker jag var klokt gjort av föräldrarna!

Samma bedömning gjorde tidigare Simon Wiesenthalcentret med huvudkontor i Los Angeles när de varnade judar för att åka till just Malmö och USA:s president Barack Obama skickade ett speciellt sändebud till Malmö för att reda ut begreppen om hur farligt det är för judar att vistas i Malmö.

Sydsvenskan: “Föräldrars oro stoppar Malmöresa”

Sydsvenskan tillåter i vanlig ordning givetvis inte sina läsare att kommentera sin artikel eftersom det gäller ett känsligt ämne, men Avpixlat har också kommit med en artikel i ärendet där det går att kommmentera!

Avpixlat: “Danska föräldrar rädda för Malmö”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>