Arkiv

Bokbörsen

Kloka danska föräldrar

Föräldrars oro stoppar MalmöresaSydsvenskan rapporterar om att föräldrar till barn i Odense i Danmark stoppat en skolresa för sina barn till Malmö, p g a att föräldrarna anser staden alltför farlig att vistas i.

Det tycker jag var klokt gjort av föräldrarna!

Samma bedömning gjorde tidigare Simon Wiesenthalcentret med huvudkontor i Los Angeles när de varnade judar för att åka till just Malmö och USA:s president Barack Obama skickade ett speciellt sändebud till Malmö för att reda ut begreppen om hur farligt det är för judar att vistas i Malmö.

Sydsvenskan: “Föräldrars oro stoppar Malmöresa”

Sydsvenskan tillåter i vanlig ordning givetvis inte sina läsare att kommentera sin artikel eftersom det gäller ett känsligt ämne, men Avpixlat har också kommit med en artikel i ärendet där det går att kommmentera!

Avpixlat: “Danska föräldrar rädda för Malmö”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>