Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra tillskott till (SD)!

Nima Gholam Ali Pour

Nima Gholam Ali Pour (SD)

Tidigare socialdemokraten Nima Gholam Ali Pour i Malmö lämnade sitt parti i protest mot att en islamist och antisemit valdes in i partistyrelsen (som denne senare tvingades lämna). Nu har Nima tänkt under en tid och istället blivit medlem i Sverigedemokraterna och kommer även att jobba aktivt för partiet!

Ett alldeles utmärkt tillskott till Sverigedemokraterna och jag har tidigare läst hans blogg lite då och då och hans texter är verkligen mycket intressanta att läsa!

“Det kommer bli mycket roligt att engagera mig i Sverigedemokraterna. Man kan vara hur aktiv som helst i debatten men för att få till en riktig förändring måste man ta steget och aktivera sig i ett parti som verkar för en riktig förändring. Jag hoppas att mitt medlemskap får fler människor att ta steget fullt ut och bli medlem…”

Relaterat:

P4 Malmöhus: “Nima Gholam Ali Pour nu Sverigedemokrat”

Avpixlat: “Starkt tillskott till Sverigedemokraterna”

Nima Gholam Ali Pour i sin egen blogg: “Debattartiklar och annat av samhällsdebattören Nima Gholam Ali Pour”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>