Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Hur många fler röster?

Det ska bli intressant att se kommande opinionsmätningar och hur många tusen nya röster tårtattacken på Jimmie Åkesson och vänsterpöbelns störningar av boksigneringen genom att kasta ägg och golfbollar resulterar i. Har redan läst flera inlägg i sociala medier, som t ex “Nu tog jag steget fullt ut och blev medlem”. De här odemokratiska “demonstranterna” förstår inte att dessa aktioner får precis motsatt effekt och ytterligare stärker Sverigedemokraterna!

Sverigedemomkraterna har gjort en egen kort film kring händelsen som kommer nedan, där man bl a ser den förvirrade 60-åriga kvinnan föras bort, men även hur underbemannad ordningspolisen var utanför tältet.

Sen undrar jag fortfarande hur SÄPO-bevakningen kunde låta själva “tårtningen” ske om de nu hade samma bevakning som jag sett och visat bilder på tidigare från sommartalet i Sölvesborg, där var det ju inte ens någon hotbild utan var hur lugnt som helst, men här på Nytorget på “röda Södermalm” borde det varit extra bevakning både från polisen och SÄPO.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>