Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Expressen avslöjar…

Expressen kommer idag med en otroligt avslöjande världsnyhet på bästa nyhetsplats!

Jimmie Åkessons katt som är med på omslaget till hans bok Satis Polito är inklippt i efterhand!

Fantastiskt intressant och spännande nyhet, eller hur – och just i Expressen som själva är mästare i att fejka bilder genom att pixla ansiktena på vissa typer av grova brottslingar i princip varje dag!

Dessutom faktafel i artikeln om att det är socialdemokratiska affischer bakom. Det är Socialdemokraterna till vänster och Högerpartiet till höger just för att visa att Sverigedemokraterna står mittemellan!

Satis Polito

Expressen: “Fejkad katt på Åkessons bok”

UPPDATERAT: Även Avpixlat har nu uppmärksammat denna oerhörda sensation med en artikel som just nu har fler än 560 kommentarer! Sortera efter “populärast” så finns några RIKTIGT roliga kommentarer, bl a en om att katten är sig själv och inte “vitpixlad som det brukar vara i Expressen” och en annan “Vilken katta-strof” samt inlägg om ren “lyteskomik” och det är ju totalt obegripligt hur snart utdöende Expressen ens kan skriva en så totalt löjlig artikel, den lär ju inte ge en enda ny läsare, men däremot ett stort antal färre läsare!

Avpixlat: “SD skakat efter Expressens avslöjande” att Jimmie Åkessons katt inte var på plats i Stockholm utan i Sölvesborg och sedan inkopierad i efterhand på omslaget till hans bok.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>