Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Grattis Jimmie Åkesson”

Nyheter24 har ofta bedrövliga och osakliga artiklar när det gäller politik, men här kommer ett undantag där reportern Viktor Adolfsson summerar Almedalsveckan med en artikel som har rubriken ovan! Faktiskt en mycket bra och saklig artikel för en gångs skull! Läs artikeln, för den är mycket läsvärd och jag nöjer mig bara med två mycket korta citat:

“… Sedan dess har samtliga sex av de partiledare som återstod adresserat SD-ledarens tal på ett eller annat sätt. Väl så, men problemet är att en majoritet av dem gjort det på ett sådant sätt att Åkesson blir Almedalsveckans stora vinnare…”

“…Toppolitikerna och deras talskrivare borde gå en kurs i hur man bemöter SD.”

Nyheter24: “Grattis Jimmie Åkesson”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>