Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tjejer som också tar ansvar

Som utlovats kommer här några bilder ytterligare från Lövmarknaden även på tjejer som tar ansvar!

Jag kan också anknyta detta inlägg till partiledardebatten i Riksdagen förra veckan när Jonas Sjöstedt (V) ställde följande fråga till Jimmie Åkesson (SD):

” – Andelen kvinnor i Iraks parlament är högre än andelen kvinnor i Sverigedemokraternas riksdagsgrupp, är du nöjd med det Jimmie Åkesson?”

Jimmie Åkesson hade två minuter till sitt förfogande för att svara men svarade bara “Nej” till både talmannens (“Jaha…”) och Jonas Sjöstedts oförställbara förvåning och Åkesson lyssnade sedan storskrattande till Sjöstedts en minut av följdfrågor i form av dravel om jämställdhet mellan män och kvinnor!

Det ska givetvis inte finnas någon kvotering varken för att man har ett annat kön, annan sexuell läggning eller invandrarbakgrund som alla Sjuklöverpartierna tillämpar idag, utan självklart är det de PERSONER som är mest lämpade som ska ha jobb eller uppdrag.

Tjejerna på bilderna nedan tar helt klart sitt ansvar, precis som det står på första bilden!

Tjejerna som också tar ansvar

Tjejerna som också tar ansvar

Tjejerna som också tar ansvar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>