Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Spring i Kristianopel 29 juni!

Jag kan varmt rekommendera alla, från elitlöpare till motionärer, att ställa upp och springa i Kristianopel lördagen den 29 juni 2013! Team Blekinge arrangerar för 20:e året i rad Kustmaran och Kristianopel Runt! Det finns olika sträckor allt från helmarathon på 42195 meter till 900 meter för de allra yngsta att välja mellan!

Populära sidoaktiviteter är även t ex fri massage efter loppet och Team Blekinge ordnar även barnpassning via Jämjö pastorats sommarkyrka till en ytterst blygsam summa av 20 kronor.

Jag var själv med och arrangerade Kustmaran de första åren och har därefter även sprungit halvmaran några gånger! Perfekt område för start- och mål vid kyrkan och historiska vingslag i form av den gamla ringmuren som man kan promenera på! Oavsett om man bara promenerar eller har sprungit något av loppen passar det även perfekt med ett havsbad vid campingplatsen, där det även finns möjlighet till varm dusch för de som så önskar!

Mer information får du genom att klicka på bilden nedan som leder till Team Blekinges speciella hemsida för Kustmaran och Kristianopel Runt!

Spring i Kristianopel lördagen den 29 juni 2013!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>