Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Demoskop maj 2013

Nu var det åter ett tag sedan jag visade någon opinionsmätning i Karlskronabloggen men idag kom Demoskop/Expressen och jag tänker inte kommentera närmare, utan var och en kan studera siffrorna och dra sina egna slutsatser! Det är framförallt tre partiers siffror som jag tycker är extra intressanta! Ännu mer intressant är att det bara är telefonintervjuer samt att 17,8 procent av de tillfrågade sade sig “inte veta” vilket parti de tänker rösta på i riksdagsvalet nästa år! Jag är dock rätt säker på att för merparten av dessa gällde att de “inte ville svara” när de blev uppringda på sin privata telefon.

Demoskop maj 2013

Relaterat:
Expressen: “Reinfeldts allianskris – C och KD under spärr”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>