Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Sverige förblir EU:s stora mjölkko”

Johnny Skalin, riksdagsledamot för SverigedemokraternaRiksdagsmannen Johnny Skalin kom idag med en alldeles förträfflig debattartikel i Svenska Dagbladet som heter “Sverige förblir EU:s stora mjölkko” och som givetvis handlar om Sveriges absurda avgifter till Europeiska Unionen (EU). Idag är Sverigedemokraterna det enda parti i Sveriges Riksdag som är öppet kritiska till EU och det ska bli intressant att följa valrörelsen inför EU-valet nästa sommar, som kommer några månader före riksdagsvalet 2014!

Det skulle inte förvåna ett ögonblick om Sverigedemokraterna, som då säkert har minst 20-30 procents stöd om det görs opinionsmätningar om just EU-valet ändå inte får vara med i några TV-debatter eftersom de idag “inte har några platser i EU-parlamentet” (“argument” som innan valet till riksdagen 2010), men idag får sånt trams garanterat helt motsatt effekt.

Vi är många som är EU-kritiska och röstade Nej vid folkomröstningen om medlemskap 1994 och att det inte är det EU Sverige röstade Ja till då förklarade Johnnys kollega Kent Ekeroth mycket pedagogiskt i ett klipp från riksdagen som jag lade upp i Karlskronabloggen för några dagar sedan.

Läs debattartikeln i Svenska Dagbladet och en eloge till tidningen som tillåter kommentarer och det är bara att sortera kommentarerna efter “Bäst betyg” så ser man vad tidningens läsare tycker!

Svenska Dagbladet: “Sverige förblir EU:s stora mjölkko”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>