Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Hur vill du utveckla Hoglands park?

Idag var det ett litet tält uppsatt i Hoglands park där man kunde lämna synpunkter på hur man tycker Hoglands park ska utvecklas efter rivningen av Snäckan och det fanns en del olika förslag att ta del av. Inget jag är jätteintresserad av så det blir bara tre okommenterade bilder nedan från olika tillfällen när jag gick förbi under dagen (det går att klicka på varje bild för att se en större). Det var mest representanter från Karlskrona kommun, men även från t ex Sverigedemokraterna och Föreningen Gamla Carlscrona plus givetvis vanliga medborgare som stannade till för att ta del av de olika förslagen.

Hur vill du utveckla Hoglands park?

Hur vill du utveckla Hoglands park?

Hur vill du utveckla Hoglands park?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>