Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Härligt snöfall och bild med märklig skylt

Dagens bild tog jag efter vår inköpsrunda i Wachtmeister på förmiddagen. Det var ett härligt vintervälder med fyra minusgrader och lätt snöfall. Bilden är tagen från Borgmästarekajen och jag tog den mest p g a av den märkliga P-skylten med “160 pl“. Jag förstår ju vad den betyder, men det är ju så gott om plats till höger så det kunde stått “160 platser” eller t o m “160 parkeringsplatser“. Just “pl” är ju den internationella beteckningen för Polen så jag kan tänka mig att de polacker som kommer med färjorna och besöker Karlskrona med bil kan tolka det som att det finns 160 platser för bilar från Polen.

Härligt snöfall och bild med märklig skylt

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>