Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Frälsningsarmén spelar 2007

Denna bild är tagen år 2007 med en av mina tidiga digitalkameror, en Sony DSC-P200 med upplösning 2048×1536 pixlar, bilden här dock något beskuren. Min allra första digitalkamera var en Olympus från 1999 om jag minns rätt som kostade kring 10 000 kronor. Upplösningen på den var 800×600 pixlar, vilket då var en uppgradering från föregångaren som hade 640×480 pixlar. Idag har jag en upplösning på 5488×4112 pixlar i mobiltelefonens ena kamera, så det har onekligen hänt en del på kamerafronten.

Bra för övrigt att information finns sparad i alla bilder så det går att se i Photoshop att jag tog denna bild på Lövmarknaden torsdagen den 21 juni 2007 klockan 10:34:10! Jag vet inte om Frälsningsarmén fortfarande är ute och spelar på Stortorget på detta sätt? Minns annars att dom ofta spelade under torghandeln på lördagarna vid denna tid.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>