Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Digitalt förmöte igen

Av flera skäl blev det digitalt förmöte för Karlskronaalliansen i Arbetsmarknadsnämnden för första gången sedan pandemin och det fungerade alldeles utmärkt. Personligen tycker jag dessa förmöten kan hållas oftare digitalt, men det är något som varje politisk gruppering i nämnderna i Karlskrona kommun beslutar internt. Självklart är det bäst med fysiska möten, men ibland fungerar det faktiskt precis lika bra digitalt om det är korta möten och inga direkt avgörande frågor inför kommande nämndsmöte som ska diskuteras.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>