Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Rondellen från Knutteberget

Dagens gamla vykort är från 1957 visar den gamla rondellen vid nuvarande City GrossKarlskrona Mejeri fortfarande fanns på platsen. Här gick på den tiden all trafik till och från Karlskrona centrum och bilden är tagen från det som kallades och fortfarande kallas Knutteberget. Detta efter motorcykelklubben Knutteberget som bildades 1952 och hade sin samlingsplats här och fortfarande firar sina årsjubileum här, även om de flesta gamla medlemmar inte längre anländer på sina motorcyklar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>