Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Skyltning klar inför valet?

När jag gick hem från kommunhuset på förmiddagen tog jag motsvarande bilder som för ett par veckor sedan och även nu låg skyltarna nere i Hoglands park och Kapellparken. Vid den senare verkar nu skyltarna packats ihop för bortforsling. I Hoglands park gick jag förbi även vid 18-tiden på kvällen och det såg exakt likadant ut som vid tiotiden på förmiddagen. Så jag gissar att alla skyltvaktare nu gett upp och avvaktar valresultatet? Lite tråkigt att inte alla partier i kommunen kunde enas om att helt slopa skyltningen för när några partier ville ha skyltar måste givetvis alla partier följa med.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>