Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Inställd trevlig förmiddag

Idag var vi tre nämndemän på plats i rådhuset för deltagande i två korta mål under förmiddagen och vi var alla på plats i mycket god tid och hade intressanta samtal i det speciella nämndemannarummet. Dock klockan fem i nio kom beskedet att båda målen var inställda. Så då en golfrunda inte var aktuellt för min del blev det istället en promenad ut i solen på Stortorget och efter en kvart vid en av bänkarna tog jag denna bild.

Sen en kort promenad ned till CityHallen för att handla lite, men fastnade på en bänk för att prata lite med en gammal arbetskamrat som jag inte pratat med på många år. Sen en kort handling innan en tung promenad hem där det blev ytterligare ett stopp och ett långt samtal med en gammal skolkamrat från grundskolan.

Så trots inställda förhandlingar blev det en intressant och trevlig förmiddag.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>