Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Snöblandat faller i gränden

Det skulle bli regn idag, men under förmiddagen var det bara tre plusgrader och det kom en hel del snöblandat regn. Kanske inte syns så mycket här i Norra Möllebacksgränd, men otaliga delade bilder på Facebook visar betydligt mer inslag av snö, både närliggande på Bergåsa och ännu mer i Fridlevstad och Holmsjö.

Noterar också att de sex kommunala parkeringsrutorna i gränden nu blivit till sju platser eftersom linjerna numera är i princip utraderade. Det är bara andra gången jag sett att sju bilar trängt sig in på de sex platserna, så kanske dags för Karlskrona kommun att måla linjerna igen. Det var säkert minst tio år sedan detta gjordes, med undantag av den på bilden tomma handikapplatsen närmast som fick nya linjer och extra stor plats för några år sedan.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>