Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jan Emanuel toppar EU-lista

Idag skulle Henrik Jönsson ha direktsändning i sitt program 100 % och intervjua Sara Skyttedal om hennes nya satsning Partiet Folklistan för att försöka komma in i EU-parlamentet. Det visade sig dock direkt att även Jan Emanuel var inbjuden och att det var han som tagit initiativ till Folklistan och kommer att stå som nummer ett inför valet.

Båda påpekade att det inte är ett nytt parti utan en lista för bl a “folk som blivit misshandlade av sina partier”. I morgon tisdag håller Folklistan presskonferens och då presenteras de sex toppkandidaterna på listan i EU-valet. Sara Skyttedal har ju lämnat Kristdemokraterna och Jan Emanuel förklarade att han tagit “time-out” från Socialdemokraterna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>