Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“ICA-härvan” på YouTube

Noterar att både Rättegångsappen och Prime Crime senaste dagarna på YouTube publicerat närmare 70 timmars ljudinspelade förhör från Stockholms tingsrätt avseende den s k “ICA-härvan”. Det var totalt 18 personer och sju av deras företag som var åtalade insiderbrott i samband med att de köpt aktier och/eller optioner när de haft kännedom om kommande händelser som aktiemarknaden i övrigt inte haft. Av dessa dömdes 16 personer, både handlare och anhöriga, i en mycket omfattande dom från rätten för olika grader av insiderbrott. Det finns ju flera anknytningar till Karlskrona i denna “härva” så kanske kan någon vara intresserad av att lyssna på vissa av dessa klipp på YouTube.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>