Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sverige – Israel pin

Lovade för länge sedan en nämndemannakollega en “Sverige-pin” som jag visste jag hade någonstans bland alla pins och annat material från olika valrörelser. Hittade då några sådana här “Sverige-Israel pins” som jag nog köpte för väldigt många år sedan. Dock har jag bara haft en sådan pin en enda gång och det var på en jacka ihop med en SD-pin vid 1 maj hos SD KarlskronaStortorget för tio år sedan. Har inte varit tillfälle att bära kavaj eller liknande någon gång senaste 15-20 åren så sådana här pins blir bara liggande. Kunde vara läge att visa stöd för Israel i dagsläget, men det får bli i form av en bild här i Karlskronabloggen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>