Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fyra promenader idag

Idag var det dubbla Arbetsutskottsmöten, först en knapp timme i kommunhuset då det var Arbetsmarknadsnämnden som hade möte. Är normalt inte med där men om någon av Karlskronaalliansens tre ledamöter lämnat återbud måste jag hoppa in. Så det blev promenad till andra sidan Trossö och sedan hem igen efter mötet.

Efter ett par timmars vila var det sen dags för ny promenad till Fredrikskyrkan där Arbetsutskottet i Karlskrona-Aspö pastorat höll möte i norra korsarmen. Efter en dryg timme var det sedan dags att stappla hemåt och här en bild på Fredrikskyrkan tagen innan mötet som får bli Dagens Bild.

Med tanke på höftproblemen funderade jag på att ta bilen till och från dessa möten, men det är bra träning att promenera och jag slipper då problemen med att hitta parkering, vilket är speciellt svårt under dagtid nära bostaden i Norra Möllebacksgränd under dagtid.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>