Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ölandsgatan i somras

Dagens Bild har några månader på nacken då jag tog den i somras någon gång på väg hem från ett möte i “tegelhuset” som ligger vid Palanderska gården. Bilden visar det gamla huset som ligger i korsningen mellan Ölandsgatan och Arvid Nilssonsgatan. Jag tänkte skriva lite längre, men hittar inte uppgifterna just nu. Minns att huset var till salu och i mycket dåligt skick för snart 20 år sedan och att de nya ägarna startade en renovering som ser ut att ha fallit ut väl om man ser på huset idag.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>