Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bernhard möter flickan

Kollade för en gångs skull på TV4 igår när programmet “Mauri – vad hände sen?” hade premiär. Faktiskt riktigt bra inslag med Anna Anka och Ipren-mannen Johann Neumann. Fast jag tittade mest för att se uppföljningen på nedanstående klipp när Sydnytts Bernhard Mikulic för drygt 20 år sedan fick ett legendariskt skrattanfall i sändning. Mauri och hans medhjälpare hade lyckats hitta dagisflickan i klippet så att hon och Bernhard fick mötas för första gången! (Tror hela gårdagens program finns på TV4 Play).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>