Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Katt Nisse” på YouTube!

Råkade hitta den video idag från en kvinna som kallar sig “Katt Nisse”YouTube! Hon är tydligen rätt populär för det finns 7490 personer som prenumererar på hennes olika videor. Det finns totalt hela 1122 korta videor att kolla på och många handlar om Karlskrona. Senast var det om Glassiären men också klipp från Lövmarknaden och Skärgårdsfesten. Denna från förra veckan om Stadshotellet var faktiskt rätt rolig och underhållande att se och höra. Får nog ta och gräva lite djupare i “Katt Nisses” arkiv och se om det finns fler godbitar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>