Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Utmärkt föreläsning Richard

Det var några år sedan senast, men idag var Richard Jomshof (SD) på plats för att föreläsa i sin egen kommunförening SD Karlskrona. Dock var även medlemmar från närliggande lokalföreningar inbjudna så det var i princip fullsatt i lokalen. Samtliga närvarande fick också en fin tröja med texten “Backa Richard” för att visa sitt stöd i samband med den märkliga kampanj som bedrivits i gammelmedierna med anledning av att Richard uttalade diverse sanningar om den islamistiska ideologin.

Efter välkomsthälsning från ordförande Christopher Larsson var det dags för Richard att ta till orda. Det blev ingen direkt föreläsning utan två och en halv timmes frågestund (Inklusive en halvtimmes paus för att äta goda landgångar) där Richard utvecklade sina svar på ett mycket bra sätt. Alla tänkbara frågor dök upp under denna eminenta frågestund innan Christopher tackade Richard med en bokgåva som givetvis handlade om Karlskrona. Nedan ett okommenterat bildspel och de tre sista bilderna har jag “lånat” av Göran Eklund som var en av alla som tog bilder.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>