Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Richard om “korankrisen”

Riks har gjort en alldeles ny intervju med Karlskronaprofilen och Sturköbon Richard Jomshof (SD) angående hans sedan länge välkända inställning till islam och islamism. Anledningen är att han fått kritik från bl a tidigare justitieministern Morgan Johansson (S) som kommer med inrikespolitiskt trams om att Richard måste avgå som ordförande i justitieutskottet i Sveriges Riksdag.

I samband med valet 2022 gjorde ju Richard en islamkritisk torgmötesturné genom tolv städer i Sverige och som avslutades i Karlskrona dagen innan valet. Så hans inställning till det pågående försöket till islamisering i landet är välkänd sedan länge, så jag förstår inte riktigt problemet?

En mycket bra och hörvärd intervju där Richard på ett pedagogiskt sätt förklarar problemet med den islamistiska ideologin och religionen och varför Sverige inte ska ge vika för påtryckningar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>