Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Karlskrona Skärgårdsfest

Snart är det dags för Karlskrona Skärgårdsfest igen och denna gång mellan tisdag 1 augusti och söndag 6 augusti 2023. Passar därför på att göra lite reklam för evenemanget och det går att klicka på loggan nedan och komma till hemsidan.

Ser ut att vara många kända artister som riktar in sig huvudsakligen mot en yngre publik för det är inga namn jag, med mitt ringa musikintresse, känner igen. Lasse Stefanz har jag ju hört talas om och Carola är givetvis bekant och jag minns hennes konsert på Stortorget för 40 år sedan. Det lär fortfarande var publikrekord för ett evenemang på torget, men som jag minns det hörde man lika bra utanför området som innanför området den gången.

Sen är det givetvis massor av andra trevliga aktiviteter förutom artistuppträdanden och det kommer nog att bli en del besök på Karlskrona Skärgårdsfest under dessa sex dagar i augusti.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>