Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kajreparation vid Kungsbron

Att kajerna runt om i Karlskrona rent generellt lidit av bristande underhåll var väl känt redan under de senaste mandatperioderna. Nu verkar dock det nya styret i form av Karlskronaalliansen äntligen ha tagit tag i saken och nu är reparationer i full gång vid Kungsbron.

I bakgrunden syns kryssningsfartyget Ambience från Ambassador Cruiseline som ankrat upp på redden. Ambience är ett 245 meter långt fartyg med plats för 1 400 passagerare och 660 besättningsmän.

1 comment to Kajreparation vid Kungsbron

  • Micke

    Trevligt att i alla fall en del av våra skattepengar går till något vettigt, som i detta fallet att vårda och underhålla en del av det som gör Karlskrona unikt, istället för att bygga trappor och torg som “ingen” vill ha. Förutom de som bestämmer förstås, och ett fåtal andra.

    Det borde vara självklart att ta hand om det redan man har i första hand, innan man påbörjar en massa nya idiotprojekt. Hoppas bara att vi slipper det planerade kulturhuset på torget också. Det om något hade verkligen skadat Karlskronas anseende som Världsarv.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>