Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra sändning från kyrkan!

Dagens direktsändning från kungabesöket i Fredrikskyrkan fungerade perfekt (se tidigare inlägg). För egen del avstod jag att närvara på plats trots att biljetter fanns via kyrkorådsuppdraget i Karlskrona-Aspö pastorat. Betydligt enklare att följa händelserna via nätet och jag nöjer mig med en skärmdump från sändningen.

Längst till vänster landshövdingens make Torsten Jansson, bl a majoritetsägare i New Wave Group som just nu går som tåget på Stockholmsbörsen. Därefter drottning Silvia och kung Carl XVI Gustaf samt landshövding Ulrica Messing. De uniformsklädda männen känner jag inte, men sedan följer nämndemannakollegan Peter Glimvall som närvarade som kommunfullmäktiges ordförande, eller borgmästare i Karlskrona som den inofficiella titeln är. Längst till höger Billy Peltonen som är ordförande i pastoratets kyrkoråd.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>