Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Palettblad som växer!

För drygt en månad sedan köpte jag två påsar frön från palettblad och testade att sätta sex av totalt 20 frön i jorden. Fanns tyvärr ingen såjord att köpa så jag nöjde mig med vanlig blomjord. Redan efter tre-fyra dagar hade alla sex frön grott, dock inte på exakt de platser jag lagt fröna. Palettfrön är extremt små och ska läggas ovanpå jorden för att sedan sprayas med vatten. Nu efter nästan exakt en månad ser plantorna ut som till höger så det är snart dags för omplantering. Sen återstår att se hur de färdiga växterna kommer att se ut och det kommer att bli intressant att följa!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>