Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lördag i valstugorna

Dagens Bild i Karlskronabloggen blir två bilder från Stortorget och näst sista lördagen innan valet den 11 september. Jag var tvungen att halta iväg och handla lite och på hemvägen tog jag en sväng upp till valstugorna. Det blev ett rätt kort besök, men en Bullens korv hos Åsa Larsson hos Sverigedemokraterna smakade gott. Lotta Antman framförde även en hälsning till mig från en gammal löparkompis som besökt valstugan lite tidigare. Fick även trevliga samtal med Gunilla Ekelöf och Thomas Pärlklo i valstugan bredvid hos Liberalerna innan det var dags att halta hemåt. Fick ta ett par pauser längs vägen, men hem kom jag till slut i alla fall!

Socialdemokraterna, Centerpartiet, Vänsterpartiet och Miljöpartiet.
Moderaterna, Kristdemokraterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>