Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Idrottspolitisk debatt

Idag var det en lokal “Idrottspolitisk debatt” i Brinova Arena med representanter från samtliga åtta partier. Arrangör var BLT/Sydöstran i samarbete med RF Sisu Blekinge och jag följde direktsändningen av debatten på Sydöstrans hemsida. Mycket till “debatt” var det dock inte eftersom samtliga åtta deltagare i princip var överens om i stort sett allting.

Deltagare i debatten var från vänster Sverigedemokraterna (Fredrik Thomasson), Kristdemokraterna (Billy Åkerström), Moderaterna (Annicka Engblom), Liberalerna (Jesper Rehn), Centerpartiet (Kevin Ny), Socialdemokraterna (Elina Gustafsson), Vänsterpartiet (Åsa Gyberg Karlsson), Miljöpartiet (Lova Necksten) samt moderatorn Mattias Hjelmberg, intressepolitisk chef Riksidrottsförbundet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>