Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD Karlskrona på Stortorget

Lördagens pass i SD Karlskronas valstuga bemannades av från vänster Lotta Antman, Bo Hugmark, Emelie Johansson, Juhani Yarahmadi-Lämsä och Henke. Som vanligt på lördagar hade partiet korvvagnen med och bjöd alla besökare på Bullens korv med bröd. Det händer även rätt ofta att representanter från andra partiers valstugor dyker upp och givetvis serveras även dessa. Vid mitt besök vid tolvtiden kom bl a kommunalrådet Börje Dovstad (L) och inmundigade sin andra Bullens för dagen.

Vid dagens besök träffade jag även en trogen läsare av Karlskronabloggen som bor i Växjö, men har sommarbostad på Sturkö. Fick som vanligt ett trevligt samtal och här håller han just på att avsluta sin Bullens korv som serverades av Lotta Antman som just då var ansvarig för korvvagnen!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>