Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD Karlskrona på Stortorget

Dagens Bild blir två bilder från valstugorna på Stortorget och visar Sverigedemokraternas två pass under dagen. Klockan 11.00 – 14.00 var det medlemmarna på första bilden och klockan 14.00 – 17.00 de som syns på den undre bilden.

Dagens första pass i valstugan på Stortorget bestod av från vänster Bo Hugmark, Jan Lind, Christer Leksell och Charlotte Andersson.
Dagens andra pass i valstugan på Stortorget fick det trevligt med bl a flera skolklasser på besök! Från vänster Henke, Anette Ivekull, Thomas Aronsson, Göran Eklund och Juhani Yarahmadi-Lämsä. De två senare inbegripna i ett mycket långt samtal med två besökande ungdomar. Notera även skylten “Dagens SosseElpris” som efterhand uppdateras med aktuellt dagsbelopp.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>