Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Registrerat kontantkort igen

Jag har haft kontantkort till mobilen sedan 2006 och när det blev fast kostnad för många år sedan har det hela tiden kostat 99 kronor i månaden och har alltid fungerat alldeles utmärkt. Jag hade dock tidigare registrerat kontantkortet, men för sju-åtta år sedan tröttnade jag på alla försäljare som ständigt ringde, så jag avregistrerade kortet så det inte längre fanns med på Hitta, Eniro o s v och sedan dess har jag sluppit dessa samtal.

Nu fr o m i måndags den 1 augusti 2022 blev det dock tvingande att ha kontantkort registrerade och för att mobilen skulle fortsätta fungera så det fixade jag givetvis detta.

Det tog dock bara tre dagar därefter innan första försäljaren ringde idag den 3 augusti. Det var från Telia och någon som erbjöd starkt rabatterat pris för bredbandsuppkoppling. Han frågade vad jag betalade för nuvarande uppkoppling och mitt svar var 269 kronor per månad, vilket är vad jag betalar till ett annat bolag för en alldeles utmärkt uppkoppling. Han tappade då helt intresset och önskade en fortsatt trevlig eftermiddag och kväll.

Jag vet ju att Telias billigaste normalpris ligger på 499 kronor efter höjning i flera omgångar senaste åren. Vad försäljaren antagligen ville erbjuda var ett rabatterat pris på 349 kronor första året och därefter gäller normalpriset. Så jag förstår helt att han tappade intresset och skyndade vidare till nästa “kund” att ringa upp.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>