Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tobias om Skellefteåfallet

Sverigedemokraternas rättspolitiska talesperson Tobias Andersson uttalar sig om den fruktansvärda grova våldtäkten, mordförsöket och misshandeln av en nioårig flicka i Skellefteå.

Mycket bra talat av Tobias som bara blir bättre och bättre, även om han var bra redan för fyra år sedan då jag träffade honom i Hoglands park och på Stortorget. Detta i samband med att han och några andra från Ungsvenskarna hjälpte SD Karlskrona en dag under valrörelsen 2018.

Tobias är just nu på en sex veckor lång valturné genom Sverige och intervjun i inslaget gjordes i Hässleholm igår. Tyvärr finns inte Karlskrona på hans schema utan närmaste platser att träffa honom är i Karlshamn lördag den 23 juli och Tingsryd måndag 25 juli.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>