Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Gullanrullan i Karlskrona

Hittade två alldeles nya trevliga filmer om Karlskrona YouTube. Det är “Gullanrullan” (Åsa Forsman) med co-driver Johanna och hunden Zorro som åker runt i sin husbil i södra Sverige och filmar de olika besöken, men även problemen med husbilen.

Dessa två filmer handlar om besöket i Karlskrona där de bl a i del 2 fick problemen med bilen fixade hos Rudvi Fritid. Även fina vyer från bl a Kungsbron och Stumholmen plus besök på Elsas lilla krog. Del 1 handlar om resan mot Karlskrona plus inlämning av husbilen hos Rudvi samt en regnig promenad längs gatorna på Trossö och Stortorget.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>