Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Blekingelöparen 2-1992

Inspirerad av dagens Stockholm Marathon plockade jag fram gamla nummer av “Blekingelöparen” som var medlemstidning för Team Blekinge Löparförening. Detta nummer 2-1992 var det första jag sammanställde och det blev först ett antal nummer via kopieringsmaskin innan vi fr o m 3-1993 anlitade Bertil SvennessonKP-Tryck som skötte tryckningen t o m nummer 4-1999 som också var det sista jag sammanställde.

Bilden visar omslaget för exakt 30 år sedan och jag roade mig även med att göra en PDF på alla 14 sidor. För egen del var jag med i styrelsen, men sprang nästan ingenting 1992 p g a dåvarande arbete vid Stiftelsen Ett Helt Liv, men det blev bättre under kommande år.

Här är en länk till alla 14 sidor:

https://karlskrona.nu/blekingeloparen-2-1992.pdf

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>