Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Skräpplockardag i staun

Dagens Bild lånar jag från Christopher Larsson och SD Karlskrona – Christopher skriver:

“SD Karlskrona håller Karlskrona rent. Idag är det kampanj med Stadsbudskåren där man samlat frivilliga att plocka skräp. Förvånansvärt många fimpar. Kära medborgare försök att inte kasta fimpar i vår vackra stad.”

Christopher Larsson, Bente Eklund och Göran Eklund från SD Karlskrona.

Jag kan bara hålla med Christopher för jag körde och handlade på förmiddagen och träffade på ett gäng på fyra från Liberalerna med min kollega i kyrkorådet Hans-Göran Håkansson i spetsen. De hade ett tufft jobb på Hantverkaregatan med just fimpar som låg på vissa platser i överflöd i rännstenen. Helt sjukt att det ska vara så svårt att slänga sina fimpar på något annat ställe. Tyvärr glömde jag att ta en bild på Hans-Göran och de andra tre Liberalerna, så därför lånar jag Christophers bild och citat som illustration.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>