Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Ramas Bilar” ger sig inte

Sen ett par års tid dimper det åtminstone varannan månad ned ett fysiskt brev i brevlådan att Ramas Bilar med adress hos Ramas Autocity i Malmö är väldigt intresserade av att köpa min bil. Brevet avslutas med

Vi tackar dig och ser fram emot en affär!

Förstår inte riktigt affärsidéen bakom detta upplägg för det måste ju kosta rätt mycket att ständigt skicka ut dessa brev med Post Nord till säkert otaliga bilägare. Dessutom inte särskilt trovärdigt med en mejladress under outlook.se och bara ett enkelt mobilnummer med informationen “Ring eller mejla”. Någon hemsida på nätet hänvisas inte till i brevet och någon sådan finns inte ens.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>