Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kommunfullmäktige idag

Idag var det premiär för bloggskrivaren i Karlskrona kommunfullmäktigeLänsstyrelsen i måndags beslutade om ny ersättare för Sverigedemokraterna fr o m 2022-04-25 t o m 2022-10-14. Det gick lite hastigt för samma kväll i måndags var det gemensamt förmöte i SD Karlskrona i Lyckeby och idag var det dags att ta plats i Wämö Center för möte i fullmäktige. Det blev ett långt möte 08.30-16.25 och efter lunch fick vi SD-ersättare på plats hoppa in som beslutande då några ordinarie ledamöter lämnat mötet av olika skäl. Det blev t o m sju omröstningar (fast egentligen i samma ärende), men det gällde att trycka på rätt knapp!

Ingången till Wämö Center idag under lunchuppehållet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>