Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Många lediga tider för pass

Loggade in på polisens hemsida för att kolla passeländet och det verkar som den tvingande inloggningen med bank-id plus ökade öppettider morgon, kväll och helg gett resultat! När jag loggade in sent på eftermiddagen fanns med massor med tider imorgon lördag och likadant nästa vecka för alla som vill fixa sitt pass tidigt på morgonen eller på kvällen! Bara att boka och besöka polisstationen vid Järnvägstorget.

För egen del har jag en tid bokad under sommaren, men skulle det bli aktuellt med någon utlandsresa dessförinnan så vet jag att nu har förhoppningsvis polisen fått ordning systemet så att automatiska webbrobotar inte längre kan gå runt och boka upp alla tider.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>