Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Karlskrona Skärgårdsfest

I år firar Karlskrona Skärgårdsfest tioårsjubileum och Karlskrona kommun slår tillsammans med sina medarrangörer på stort och bjuder på ett späckat program under tiden 27 jul t o m 7 augusti. Mer om detta kommer i senare inlägg ju närmare evenemanget vi kommer. Något som dock inte kommer att ske är att besökarna får möjlighet att gå upp och kolla närmare på stadens grundare Karl XI.

Bild från Karlskrona Skärgårdsfest 2013 när det fanns möjlighet att klättra upp till Karl XI vilket bl a ledde till att kungens värja försvann och det blev en dryg kostnad för kommunen att ersätta den, vilket tog några år. Notera även grönskan och blommorna runt kungen och om nuvarande stenläggning runt är bättre eller sämre har de flesta delade meningar om.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>