Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ballou vid Boda Borg 2008

Letar bland gammal backup på gamla CD efter några speciella bilder och hittar ofta andra intressanta bilder. Jag jobbade för Ballou Internet Services 1998-2008 på först deltid, sedan heltid både som inhyrd och anställd och slutligen deltid som inhyrd. Sista dagarna jag jobbade var våren 2008 med en personalresa till London och även en sommaravslutning på Boda Borg där denna bild är tagen den 4 juni 2008. Att jag sedan blev inhyrd igen under en stor del av 2009 när Ballou landade en jätteaffär när de tog över Sprays webbhotell med extremt kort varsel är en helt annan historia. Här är en bild på de flesta som jobbade 2008.

Övre raden från vänster: Christer Jacobsson, Martin Henriksson, Lars-Olov Stenborg, Per Olausson, Joakim Ohlsson, Jonas Gustafsson. Undre raden Pelle Åström, Fredrik Hallgren, Catarina Rydén ovanför Malin Almström, Daniel Gullin, Nils Sandborg och längst till höger Fredrik Göök.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>