Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tal för Ukrainas folk igen

Förra måndagen blåste och regnade manifestationen för Ukrainas folk bort blev om jag förstod det rätt inställd. Idag var det dock dags igen och det var korta tal från Camilla Brunsberg (M) och Börje Dovstad (L).

Oppositionsrådet Camilla Brunsberg (M) var först att ta mikrofonen och hålla ett kort tal medan den andre talaren kommunalrådet Börje Dovstad (L) väntar på sin tur.
Det var inte lika många åhörare som under tidigare manifestationer och om det beror på mindre intresse eller att det var dåligt förhandsannonserat återstår att se. Bland lokalpolitiker på bilden är jag helt säker på åtminstone några av dessa – Peter Glimvall (M), Selma Björk-Matthiasdottir (S), Magnus Larsson (C), Janne Sjöholm (SD), Christopher Larsson (SD) och Billy Åkerström (KD).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>