Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fysiskt förmöte i nämnden

Vi är fyra personer från SD Karlskrona som sitter i Arbetsmarknadsnämnden i Karlskrona kommun, två ledamöter och två ersättare. Totalt finns 13 ledamöter och 11 ersättare i nämnden, men om man är ledamot eller ersättare har egentligen inte så stor betydelse. Både ledamöter och ersättare medverkar och har yttranderätt vid alla möten och ersättarna har exakt samma arvoden som oss som är ledamöter. Enda skillnaden är att ersättarna inte har beslutsrätt i beslutsärenden eller vid omröstningar. Detta såvida de inte gått in som tjänstgörande ersättare ifall någon ledamot är frånvarande.

Idag söndag förmidag blev det ett tidigt fysiskt förmöte i medlemslokalen i Lyckeby. På bilden ovan diskuterar Göran Eklund och Piotr Urbanski en av punkterna, medan bloggförfattaren agerade fotograf. Egentligen skulle semesterfiraren Emelie Johansson också medverkat digitalt från London, men vi fick tyvärr ingen kontakt.

Sen blev en liten stund att träffa fler partikamrater som förberedde en större lokal inför söndagens föreläsare Linda Lindberg, riksdagskvinna och ordförande för SD Kvinnor. För egen del hade jag tyvärr annat inbokat på eftermiddagen, men jag hann i alla fall säga “hej” till föredragshållaren!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>