Arkiv

Bokbörsen

SD Kyrkovalskonferens 2021

Idag var det digital Kyrkovalskonferens 2021 för Sverigedemokraterna mellan klockan 08.00 och 13.00. En fullmatad dag med fantastiskt bra information i form av tal och paneldiskussioner. Jag tror och har redan hört att framförallt alla nya kandidater som ställer upp i detta val hade stor glädje av denna dag! Totalt har Sverigedemokraterna denna gång drygt tusen kandidater i landet som ställer upp, jämfört med cirka 300 år 2017. I Karlskrona-Aspö pastorat är vi denna gång sex kandidater, jämfört med tre 2017, så någon risk för någon tom stol finns inte i detta val. Även övriga församlingar och pastorat i Karlskrona kommun har ökat antalet kandidater i samma omfattning.

Konferensen direktsändes via YouTube i drygt fem timmar, men tyvärr finns inte hela konferensen att se i efterhand, men det lär komma valda delar framöver i olika sammanhang.

På bilden inleder Aron Emilsson konferensen och bland talare och medverkande kan nämnas bl a EU-parlamentarikern Charlie Weimers, partiledare Jimmie Åkesson, Mattias Karlsson och Julia Kronlid.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>