Arkiv

Bokbörsen

Väldigt stora julgrisar…

Facebook är jag med i många grupper och bl a en som heter Kalle Sändare Kungen av svensk humor som har närmare tusen medlemmar. Inläggen där handlar framförallt om kända citat från Kalles produktion där man sen kan fylla på med olika svar från Kalle eller den som ringer.

Det finns åtminstone tre olika spår om “Julgrisar till salu“, bl a nedanstående där Kalle utger sig för att vara en tysk köpman som säljer julgrisar. Här har har kommentaren om vilket land de ovanligt stora julgrisarna kommer ifrån föranlett Facebook att stänga av kommentatorerna i gruppen ett dygn. Facebook förstår inte Kalles humoristiska svar utan det är någon algoritm hos Facebook som leder till automatisk avstängning.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>